MED TRUST - stručnjak za dijabetes

O nama

Tri dobra razloga zbog kojih smo pouzdan partner za vas: ideja, savjetovanje i usluga*

 

MED TRUST je Vaš kompetentan i pouzdan partner za suštinske potrebe dijabetičara u Hrvatskoj.

Nama su ljudi u središtu svih napora. U uskoj suradnji s liječnicima, korisnicima naših proizvoda nudimo osobna rješenja za svaku situaciju.

U isto vrijeme, naš tim pruža podršku osobama koje rade u zdravstvenom sektoru, bolničkom sektoru i sustavu skrbi za stare i nemoćne, kroz opsežan niz usluga, kako bi brzo i sigurno uveli korisne inovacije u svakodnevnu brigu o zdravlju. 

Sretni smo što smo vaša pouzdana veza u brizi o zdravlju.

 

 

O MED TRUST Austriji

MED TRUST osnovali su Silvia i Werner Trenker 1997. godine, a u posljednjih 20 godina snažno je porastao na preko 70 tržišta. Sjedište naše obiteljske tvrtke nalazi se u Marzu /Gradišću, u Austriji.

Glavni fokus je na našoj robnoj marki Wellion. S njom smo se u međuvremenu etablirali širom svijeta kao austrijski proizvođač medicinskih uređaja i in vitro dijagnostike za mnoge zdravstvene sektore, posebno za dijabetes. Iznimno nam je drago što nas se smatra upućenim i pouzdanim partnerom koji se kontinuirano razvija s inovativnim idejama. Naš cilj održavanja kontinuiteta, integriteta, poštenja i održivosti ogleda se u našim vrhunskim savjetovanjima i uslugama, kao i u našim proizvodima.

Možda je to razlog zbog kojega smo već primili niz nagrada. Nagrada za inovaciju savezne države Burgenland (Gradišće) za 2016. (kategorija „MSP“ za „Wellion Mobil“); drugo mjesto u Vodećim austrijskim kompanijama iz 2010. godine (u rangu Burgenlanda (Gradišća), u kategoriji Goldener Mittelbau); i prvih 20 mjesta za nagradu STEP za 2011. godinu, samo su neki od primjera.

*Vrhunska kvaliteta naš je prioritet
 


Umjetnost i korporativni dizajn