Pravna obavijest i uvjeti korištenja

 

1. Savjeti
 

1.1 Pripremili smo web stranicu www.medtrust.hr kako bismo predstavili tvrtku MED TRUST d.o.o. trgovinu („MED TRUST d.o.o.“) i područja u kojima poslujemo.

 

Sadržaj web stranice namijenjen je prvenstveno posjetiteljima u Republici Hrvatskoj i pripremljen je u skladu sa hrvatskim propisima. MED TRUST d.o.o. ne garantira korisnicima iz drugih zemalja da su svi objavljeni podaci u skladu s podacima koji vrijede u njihovoj zemlji te da su proizvodi i usluge dostupni u istom obliku i pod istim uvjetima.

 

Između ostalog, na našoj web stranici nudimo informacije o pojedinim bolestima i ozljedama. Ovi se podaci pružaju isključivo u informativne i obrazovne svrhe posjetiteljima naše web stranice i ne sadrže terapijske prijedloge ili informacije i ni na koji način ne predstavljaju ponudu ili savjet za kupnju proizvoda. Ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema, svakako razgovarajte sa svojim liječnikom. Samo liječnički nadzor može osigurati točnu dijagnozu i početak potrebnog liječenja.

 

2. Isključenje odgovornosti
 

2.1 Web stranica www.medtrust.hr pažljivo je dizajnirana. Stalno provjeravamo i ažuriramo podatke na našim stranicama kako bismo bili točni i ažurni. Međutim, neke informacije dostupne na našim web mjestima mogu se s vremenom promijeniti, pa ne preuzimamo nikakvu odgovornost za točnost i cjelovitost podataka. Zadržavamo pravo promjene sadržaja naših web stranica na bilo koji način, bez prethodne najave, u bilo kojem trenutku.

 

MED TRUST d.o.o. neće, niti će bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u izradi ove web stranice na bilo koji način biti odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu ili u vezi sa (i) postojanjem, pristupom i/ili korištenjem ove web stranice i/ili informacije sadržane na tom web mjestu i/ili (ii) nemogućnost korištenja podataka na tom web mjestu i/ili (iii) bilo kakve pogreške ili nedostatke u sadržaju web mjesta, bez obzira jesu li korisnici obaviješteni o mogućnost takve štete.

 

3. Poveznice
 
3.1 Naše web mjesto također sadrži poveznice na web stranice trećih strana koje su dostupne posjetiteljima naše web stranice u svrhu pružanja najboljih mogućih informacija posjetiteljima i pružanja sveobuhvatnih usluga. MED TRUST d.o.o. nema kontrolu nad ovim web stranicama i postupkom zaštite vaše privatnosti, pa MED TRUST d.o.o. ne daje mišljenje o sadržaju internetskih stranica trećih strana i ne preuzima nikakvu odgovornost u vezi s informacijama koje se pružaju na internetskim stranicama trećih strana kojima se može pristupiti putem poveznice na našoj web stranici ili obrnuto te u vezi s njihovom uporabom. Preporučujemo vam da pročitate pravnu obavijest o svakom web mjestu koje posjetite prije nego što dopustite prikupljanje i daljnju obradu vaših osobnih podataka.

 

4. Prava intelektualnog vlasništva
 

4.1 Svi zaštitni znakovi ili druga prava intelektualnog vlasništva navedena na našoj web stranici podliježu autorskim pravima ili drugim oblicima zaštite intelektualnog vlasništva. Dokumenti na ovom mjestu mogu se reproducirati samo u nekomercijalne svrhe i ne smiju se kopirati, reproducirati ili distribuirati na bilo koji drugi način u komercijalne svrhe.

 

Zaštitni znakovi koji se pojavljuju na našoj web stranici su registrirani zaštitni znakovi i/ili znakovi usluga tvrtke MED TRUST d.o.o. i/ili zaštitni znakovi drugih vlasnika za koje MED TRUST d.o.o. ima pravo na njihovo korištenje. Odsutnost reference na zaštitni znak ili znak usluge ne znači da zaštitni znak ili znak usluge nisu zaštićeni.

 

5. Zaštita podataka
 
5.1 U tvrtki MED TRUST d.o.o. dajemo vrlo važno mjesto zaštiti vaših osobnih podataka, stoga pažljivo pročitajte našu Izjavu o privatnosti. Tamo smo detaljno opisali način i svrhu prikupljanja vaših osobnih podataka i sigurnosne mjere koje provodimo u MED TRUST d.o.o. kako biste osigurali vaše osobne podatke.

 

6. Pojedinosti za kontakt
 
Ako imate pitanja u vezi s našim web stranicama ili vas zanima nešto drugo, možete nas kontaktirati na sljedeću adresu:
 
MED TRUST d.o.o. za trgovinu
Utinjska 3e
10000 Zagreb
E-mail: info@medtrust.hr